Откриване на течове с термокамера в Русе

Течовете са наистина опасни! При първи и дори най-малки подозрения, че във вашия имот има наличен теч, не се бавете и заявете от vikruse.net услугата откриване на течове с термокамера. Ако изведнъж се повишат сметките ви за вода, а смятате, че не сте завишили употребата, ако влагата в помещението се повиши над допустимите стойности или пък на места се появи мухъл, по всяка вероятност сте изправени пред този проблем. Обърнете му необходимото внимание навреме!

Течовете могат да са опасни както за имуществото ви, така и за самите вас и за всички, които обитават сградата. Ако игнорирате проблема, той със сигурност няма да изчезне от самосебе си – напротив, с всеки изминал ден ще се задълбочава все повече и повече. Така може да се стигне до увреждане на различни видове имущество – стени, подове, тавани, мебели и електро уреди – всички те са застрашени при наличието на влага. Тя застрашава и здравето ви, както и това на всички останали в съответното помещение.

Важно!

Ние от vikruse.net използваме професионални термокамери на FLIR и скенери на TRAMEX и искаме да концентрираме вниманието на нашите клиенти да обръщат внимание на качествата, опита и оборудването при избора на фирма или майстор за откриване на теч с термокамера.

Как се открива скрит теч?

Има доста начини, чрез които може да бъдат открити скрити течове. Част от тях обаче съвсем не са препоръчителни, защото са свързани с къртене. Така възниква допълнителна работа и оттам – повече разходи. Други методи пък са подходящи, но само в определени ситуации и в дадени условия.

Има обаче един начин за откриване на теч, който е напълно безобиден за имуществото и действа безотказно. Това е използването на термокамера. Методът може да се приложи винаги. Действа без никакъв проблем, защото борави с температура и специални лъчи. Отчита дори и минимални разлики в температурата в помещението, по пода, стените и таваните. По-ниската температура говори за вероятно наличие на влага. Тези места уредът осветява в различна светлина.

Защо да изберете нашите услуги?

Термоградията е модерна и съвременна технология, с каквато не всички фирми разполагат. Ние работим с нея успешно, а обучените ни служители непоколебимо и безпогрешно разчитат сигналите на уреда. Доверете ни се, защото ще свършим необходимото с професионализъм, а крайният резултат ще е този, който очаквате – ще знаете точно къде се корени проблемът, а при желание ще можете да се възползвате от услугите ни и за отстраняването му.