Кои сме ние?

Екипът на vikruse.net е изграден изцяло от опитни професионалисти с много познания в своята област. Извършваме изграждане на ВиК инсталации, ВиК ремонти и и всякакви услуги в сферата по домовете в град Русе и околността.

Нашата основна дейност е извършването на широк спектър от ВиК услуги. Можем да осигурим както отстраняването на дребни повреди, така и на по-мащабни такива. Извършваме ремонти по всякакъв тип обекти: къщи, апартаменти, хотели, вили, административни и индустриални сгради.

Предлагаме също така и други ВиК услуги като планиране и проектиране, самото изграждане, а на по-късен етап – и ремонт, и поддръжка на всякакви видове инсталации и конструкции в сферата.

Основни цели на фирмата

ВиК сферата е доста динамична, което налага непрестанно подобряване на организацията и прецизността ни в работния процес. Стремим се да осигурим най-доброто и максимално качествено обслужване на клиентите ни. Всичко това извършваме на конкурентни цени. Успешната ни дейност до голяма степен е зависима от навременното и правилно изпълнение на поръчките. Търсим постоянно нови възможности за още по-високо ниво на обслужване.

Работим отговорно за качествено изграждане и ремонти на ВиК инсталациите. Стремим се да улесним поддръжката в сградите за нашите клиенти на на ВиК инсталациите, както и да подобрим ефективността на нейната работа.

за вик услуги в русе

Гаранция за качество

Нашите водопроводчици са професионалисти с опит, което само по себе си е вид гаранция за качество.

Част от усилията ни са насочени към обучение и към преквалификация на служители, извършващи необходимите за вас ВиК дейности. Ние сме предпочитан и надежден партньор.

Убедени сме, че качеството на услугите, които предлагаме, е наистина важно за клиентите ни. Поради тази причина ВиК материалите и всички инструменти, които използваме в работата си са с гарантиран произход на водещи български и чуждестранни фирми производители. Те са с доказано качество.

Водопроводчиците ни разполагат с необходимото техническо оборудване, с което да извършват предлаганите от фирмата ни дейности в областта на ВиК услугите.

Екипът ни е с висока степен на квалификация. Служителите ни пък са с многогодишна практика. Те с готовност и умения ще се погрижат за вашата ВиК мрежа, като ще се радвате на безаварийна експлоатация след намесата ни.

4.6/5 - (138 votes)