Откриване на течове с термокамера в Тутракан

Течовете са в състояние да причинят много неприятности и материални щети – както вкъщи, така и на работното място. Лошото при тях е, че късно разбираме за възникването им. Тяхното проявление може да бъде на едно място, а всъщност течът да идва от съвсем друго. За откриването на течове е нужно професионално оборудване. Ние от VIKRuse.net разполагаме с такова и не е нужно да къртим. Имаме необходимите професионални знания, умения и богат опит, за да си служим перфектно със специализираното оборудване. Постигаме перфектни крайни резултати, затова можете да разчитате на нас за безпогрешно откриване на течове в Тутракан. Съветваме ви да действате колкото може по-бързо, за да нямате големи щети.

За течовете, които се крият зад стени или под подовата настилка е нужна специализираната апаратура, защото там не можем да наблюдаваме какво се случва с просто око. Веднага когато забележите по стените и таваните мокри петна, усетите по-голяма влажност във въздуха, ако имате повече мухъл и много по-високи сметки за вода, това са признаците, които подсказват, че има теч. Течовете могат да бъдат от баня, от тръби, от канал, от водно подово отопление, от парни инсталации, от тавани, от тераси, от покриви, от фуги, от сифони, от душ кабини, от съседи, от фасада на сграда, подземни течове и други. За намирането им се използват различни по вид, предназначение и принцип на работа уреди и методи, а понякога те се комбинират за по-голяма сигурност. Правилното диагностициране е много важно, защото ако то бъде грешно, ще се загубят време, пари и усилия за отстраняваен на теч на неправилното място. Най-предпочитаният уред за откриване на теч е термокамерата, защото тя дава най-добри резултати. Използват се още: акустичен детектор, ултразвук, скенер, влагомери, датчици.

Защо да се доверите точно на VIKRuse.net за откриване на теч в Тутракан?

Ние от VIKRuse.net работим бързо, но и ефективно, и то на разумни цени. Спазваме всички изисквания за качество и безопасност по време на работа. Обслужваме коректно и частни, и корпоративни клиенти. Не налагаме допълнителни такси и не закъсняваме с крайните срокове. Екипът на VIKRuse.net има индивидуален подход и внимателно отношение към всеки един клиент. Може да разчитате на нас не само за откриване на течове в Тутракан, но и за богата гама от ВиК услуги. Обърнете се към VIKRuse.net и ще бъдете гарантирано доволни!

Flir E Series
4.6/5 - (240 votes)