Откриване на течове с термокамера в Русе

Течовете са наистина опасни! При първи и дори най-малки подозрения, че във вашия имот има наличен теч, не се бавете и заявете от vikruse.net услугата откриване на течове с термокамера. Ако изведнъж се повишат сметките ви за вода, а смятате, че не сте завишили употребата, ако влагата в помещението се повиши над допустимите стойности или пък на места се появи мухъл, по всяка вероятност сте изправени пред този проблем. Обърнете му необходимото внимание навреме!

Промоция – нашите цени за откриване на скрит ВиК теч с термокамера ще бъдат на преференциални. Искаме да бъдем съпричастни към икономическата ситуация.

Течовете могат да са опасни както за имуществото ви, така и за самите вас и за всички, които обитават сградата. Ако игнорирате проблема, той със сигурност няма да изчезне от самосебе си – напротив, с всеки изминал ден ще се задълбочава все повече и повече. Така може да се стигне до увреждане на различни видове имущество – стени, подове, тавани, мебели и електро уреди – всички те са застрашени при наличието на влага. Тя застрашава и здравето ви, както и това на всички останали в съответното помещение.

Как се открива скрит теч?

Има доста начини, чрез които може да бъдат открити скрити течове. Част от тях обаче съвсем не са препоръчителни, защото са свързани с къртене. Така възниква допълнителна работа и оттам – повече разходи. Други методи пък са подходящи, но само в определени ситуации и в дадени условия.

Има обаче един начин за откриване на теч, който е напълно безобиден за имуществото и действа безотказно. Това е използването на термокамера. Методът може да се приложи винаги. Действа без никакъв проблем, защото борави с температура и специални лъчи. Отчита дори и минимални разлики в температурата в помещението, по пода, стените и таваните. По-ниската температура говори за вероятно наличие на влага. Тези места уредът осветява в различна светлина.

Flir E Series
thermography camera vertical

Защо да изберете нашите услуги?

Термоградията е модерна и съвременна технология, с каквато не всички фирми разполагат. Ние работим с нея успешно, а обучените ни служители непоколебимо и безпогрешно разчитат сигналите на уреда. Доверете ни се, защото ще свършим необходимото с професионализъм, а крайният резултат ще е този, който очаквате – ще знаете точно къде се корени проблемът, а при желание ще можете да се възползвате от услугите ни и за отстраняването му.

4.6/5 - (241 votes)