Откриване на течове с термокамера в Свищов

Може би поне веднъж сте били изправени пред проблема със скрития теч и знаете колко неприятно е това. Скритият теч в дома или на работното ви място може да нанесе сериозни материални щети. Водата може да бъде много опасна, особено в големи количества. Тя съсипва стените, таваните, подовата настилка и обзавеждането. Колкото по-бързо вземете мерки, толкова по-малко време и пари ще трябва да отделите за ремонт. Не оставяйте течът да стигне до съседа, да се превърве в наводнение, да започне да руши конструкцията на сградата. При нужда от откриване на течове в Свищов, обърнете се към нас – доказаните професионалисти от VIKRuse.net!

Течовете се получават от остарели или повредени компоненти на ВиК инсталацията, които вече не могат да работят както в началото. Друга причини за ВиК аварии и неизправности са: влагането на евтини материали, неправилен монтаж или ремонт, некачествена хидроизолация, небрежна поддръжка или неглижиране на проблеми. Заради тези неща, вие се сблъсквате с най-разнообразни течове – теч в баня, теч от подово отопление или от парно, теч от покрив, от тераса, от съседи и други.

Течът се проявява късно и обикновено видимите му признаци са на едно място, а той идва от съвсем друго. За да се разбере откъде точно идва, трябва или да се кърти, или да се ползва специализирано оборудване. Ние от VIKRuse.net имаме такова модерно оборудване от най-висок клас. Можем да си служим с него, защото имаме нужните знания, умения и богат опит. Течовете най-често се намират с помощта на термокамера. Може термодиагностиката да се комбинира и с други методи, последством други специализирани уреди. Това преценява водопроводчикът, за да затвърди или отхвърли дадено предположение.

На какъв принцип работи термокамерата?

Термокамерата улавя температурните разлики и ги изобразява на екран. Добрият водопроводчик веднага разчита картината правилно и открива точното местоположение на скрития теч. Термографията е един от най-добрите и предпочитани методи за откриване на теч, защото показва това, което ние не можем да видим с просто око.

Flir E Series

Обърнете се към VIKRuse.net за откриване на теч в Свищов!

Ние от VIKRuse.net извършваме безпогрешно откриване на теч в Свищов – и в жилището, и на работното ви място – и то на достъпни цени! Потърсете ни и ще забравите бързо за този проблем!

4.5/5 - (237 votes)